Archív roku 2022

Webinar

Kde: Online
Na tému: Interfacing with Interlanguage
Pre: All teachers
Typ akcie: Webinár
Dátum: 17.02.2022
Čas: 18:00 - 19:00

Záznam: https://vimeo.com/679074038

Vážení učitelia a lektori anglického jazyka,

tešíte sa na nové tohtoročné webináre? Tentokrát sme pre Vás zaistili zahraničného hosťa a veľmi obľúbeného lektora Johna Wolfa. V tomto workshope/webinári sa pozrieme na to, ako správne pracovať v triede so žiakmi s rozdielnymi schopnosťami. Preskúmame techniky hovoreného aj písomného prejavu v cudzom jazyku, ktoré sú prínosné pre študentov rôznych úrovní. Zároveň sa pozrieme na spôsoby, ktorými ľahko a rýchlo dokážeme poskytnúť spätnú väzbu tak, aby bola adekvátna pre všetkých študentov.

 

Anotácia

John Wolf: "Language learning forces us to make sense of a foreign language, one way or another.  We all create our own version of a target language, and this system is often imperfect. In a typical classroom of mixed abilities, how can teachers address these varying language systems? Where do we start? And how can we be sure all of our learners benefit in the process?

In this workshop we will explore some techniques for addressing language production, both spoken and written, in a way that is beneficial to learners of all levels. We will also discuss ways to quickly and easily grade language feedback tasks, so all learners are challenged and engaged in the process." 

 



Prednášajúci:

SLOVAK VENTURES s.r.o

Štefánikova trieda 8/15, 949 01 Nitra

Slovenská republika

Odoberajte našich newsletterov a buďte stále v obraze

Sme priamy distribútor týchto vydavateľstiev:

Pearson