Články

<< Späť na prehľad súťažných kategórií

Zadanie pre študentov

camera

Make a TV series! Úlohou je natočiť upútavku na váš vlastný seriál. O čom bude, kto tam bude v akých úlohách hrať atď.... Kreativite sa medze nekladú, môže to byť love story, dráma alebo pokojne aj horor!

Video upútavku natočte v škole, alebo kdekoľvek inde. Je na vás, či ju natočíte na telefón, alebo na iné elektronické zariadenie.


Upútavka musí obsahovať opis seriálu, zoznámiť s hlavnými hrdinami a aj dôvod, prečo by si mal divák seriál pozrieť! Dĺžka spotu by sa mala pohybovať od 30 sekúnd do dvoch minút.


Môžete pracovať samostatne alebo v skupinách. Celé video tvorte v anglickom jazyku a nezabudnite pomenovať váš videosúbor podľa názvu vášho tímu.

Naša porota bude hodnotiť odovzdané príspevky na základe originality deja, kreativity prevedenia a celkovej jedinečnosti spracovania.

 

Inštrukcie pre učiteľa

  • Do jedného tímu odporúčame zapojiť maximálne 10 študentov.
  • Pokiaľ sa rozhodnete do súťaže zapojiť viac tried, pusťte si všetky nahrané videá s kolegami angličtinármi, ktorých študenti sa do súťaže tiež zapojili a vyberte spoločne 5 najlepších.
  • Vybrané videá nám pošlite do súťaže.

 

Dátum odovzdania a registrácia

  • Akonáhle budete mať jasno, ktoré súťažné príspevky nám chcete zaslať, vyplňte registračný formulár nižšie.
  • Ihneď po odoslaní vyplneného formulára od nás obdržíte e-mail s bližšími informáciami pre odovzdanie príspevkov.
  • Súťažné príspevky nám posielajte elektronicky prostredníctvom aplikácie uschovna.cz tak, aby sme ich dostali najneskôr do 30. 11. 2023. (bližšie informácie nájdete v informačnom emaile)

 

Výsledky

Výsledky budú oznámené výhercom počas druhého týždňa v decembri 2023 prostredníctvom e-mailu.

 

Ceny

golden star1. miesto - Zlatý balíček

    • Výherný balíček obsahuje školské potreby, spoločenské hry, zjednodušené čítanie od Disney a Marvel, ale aj zábavné hry pre precvičenie angličtiny.

silver star2. miesto - Strieborný balíček

    • Balíček pre druhé miesto obsahuje školské potreby, zjednodušené čítanie od Disney a Marvel, ale aj zábavné hry pre precvičenie angličtiny.

bronze star3. miesto - Bronzový balíček

    • Balíček pre tretie miesto obsahuje drobné školské potreby, zjednodušené čítanie od Disney a Marvel, ale aj zábavné hry pre precvičenie angličtiny.

 

 

 

 

SLOVAK VENTURES s.r.o

Štefánikova trieda 8/15, 949 01 Nitra

Slovenská republika

Odoberajte našich newsletterov a buďte stále v obraze

Sme priamy distribútor týchto vydavateľstiev:

Pearson